Resim: Korona Virüs’ün Faydaları | The Advantage of Coronavirus on The Sectors

Ön not: Yabacı uyruklu okurlarım yazımı google çeviri sistemiyle okunabilirler.

Kaç tane yazacağımı söylediğim çevrede bir türlü değişmedi. Bu covid 19 ne menem bir şeymiş diye. Önce etimolojisinden başlayın. Corona virüsü adı nerede vardınız, kimin sözü.

Coronavirüsler (Koronavirüs), Coronaviridae familyası (ailesi) içinde bulunurlar. Başlıca dört türde sınıflandırılırlar. Bunlar: Alfa, Beta, Gama ve Delta Coronavirüsler’dir (koronavirüs). İnsan, yarasa, domuz, kedi, köpek, kemirgen ve kanatlılarda bulunabilmektedirler. Korona Virüs’ün adı canlı olarak ortaya çıkan aile adıdır aslında. COVİD-19 virüsü, SARS-CoV ve MERS-CoV’unda yer alan beta-koronavirüs (beta-koronavirüs) ailesi içerisinde yer almaktadır. Yani bu virüs ailesi bireysel bireylerden biri.

Covid 19’un adı şöyle: Corona Virüsümüz, Coronanın Cooo su, Virüsün viiii si, İngilizce “ölüm” veya “hastalık” işaretleri gelen “ölüm”, “hastalık” belirtilerinin son etiketinin belirtileriyle, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sevimsiz yaralandığımızın adı 11 Şubat 2020 tarihinde koyuverdi. Sonundaki 19 ise, 

virüsümüzün 2019 yılında tanınmaya başlamasından çıkmasıdır. Kendi evrimsel doğal seleksiyonla mı oluştuğu yoksa bir azman tarafından mı üretilebilir bilinmez ama, AZMAN tarafından özel olarak bir kısmı insanlar borsalarda vurgun yapılsın diye üretilebilirlik gücüyle muhtemel görteyim.

Şimdi gelelim kurufasülyenin faydasına, (düzeltiyorum) KORona Virüs’ün Faydalarına:

Korona Virüsün Faydaları: (Koronavirüsün Faydaları – Kovid 19):

1. En çok işe yarar, bütün dünyada bakım ve beyindeki HİJYEN kendiliğinden tetiklendi, bundan sonra çok uzun süre insanların beynindeki ‘hijyen’ disküü müteyakkız kalacak.

2. En büyük ikinci fayda, ailedeki temel gösterimler güçlendirilecek, aile bireyleri parçalanmamış doyasıya (bazılarına göre) bikasıya birleştirilecek.

3. Üçüncü desem de aslında 1. Hakeden faydalı, bütün dünyada uzaktan (“etkileşimli”) eğitim ve “esnek çalışma” patronlara zor gelse hem sistemi oturttu, hem de beyinlere iyice yerleştirdi. Ki bu çoktaaan hem özel hem kamu sektöründe TEMELDEN bir çalışma ve eğitim sistemi haline gelmeliydi.

4. Temizlik ve Hijyen sektöründe hizmet veren, her türlü maddeyi ve satıcılarını bolca zengin etti.

5. Dijital dünya ve dijital dünya ile paylaşımcıları göreceğim ve mutlu yılını yaşamakta. Evin kapanan insanların yüzlerini izledikçe ekrana bakınmaya bazen de ileri giderek TAPINMAYA toplandı. Dijital Dünyada hizmet veren firmalar inanılmaz paralar kazandı. Bu yerde ile kağıt bası kitapları devam ederken gülümsüyordu. İnsanların beyinlerindeki “bakma” “seyretme” hastalıkları, yanındaki “okuma” hastalıkları ise biraz daha gelişmeye başladı.

6. Lojistik sektöründe kendini yoğun kitlesel taleplere karşı hazır hale getirdi. Bir nevi küresel nükleer veya nükleer oluşumlara karşı son derece hazır hale geldiler.

7. Ve çocuklar. En çok kişiye korona virüsü tehlikesine teşekkür etsinler. Zira bol bol yayınlarının yanlarında sergileniyor.

8. Sağlık sektörü ve bütünleşik hastanelerimiz “EPİDEMİ” konusunda tam teşekküllü bir tatbikat yapmış, NBC taarruzu veya kimyasal veya radyoaktif saldırı veya felakete karşı biraz da olsa alt yapı çalışmaları yapılmaktadır.

9. İletişim sektörü, sebze meyve bölümü, özellikle antioksidan ürünlerde talep patlaması yaşandı.

​imaj tazelemesi” idi.)))

11. Sağlık çalışanlarının artık futbolculardan daha değerli olduğu anlaşıldı.

12. Hayvanların hayvanat bahçelerinde neler hissettiklerini daha iyi anlaşıldı.

13. Hiçbir papazın / imamın / rahibin / hahamın bizi Covid-19’dan vb. Bitkilerden kurtarılamaz, bilimin ne kadar önemli olduğu daha iyi öğrenilebilir.

Eveet, bu uygulamanın doğal olarak artırılabilir. Onu artırılan madde bir sonraki madde tafsilatına dönüşmeden madde sürecini kapatalım dedim.

Son cümlemiz şu olsun: Her risk kendi içinde çok büyük FIRSATLAR doğurur. Yeter ki iyi yönetilsin.

Kalın sağlıcakla. Aydınlık edecekler ülke hemmin hem bütün dünyanın insanları.

Paylaş

Etiketler: , ,